Skip to content
thumbnail_IMG_3088

Over ons

Worldupsidedown

Kinderen bekijken de wereld vaak met andere ogen en hangen daarbij soms letterlijk op zijn kop. Met een verfrissende blik wordt een nieuwe bestemming ontdekt. Het reistempo met kinderen ligt vaak lager, wat soms extra geduld vraagt, maar daardoor wordt reizen op deze manier wel intenser. Worldupsidedown biedt een platform vol reistips voor de ouders en met kleurplaten voor de kinderen. De tips variëren van een dagje weg in Nederland, tot aan een lange reis in een verre bestemming. De kleurplaten zijn geheel in vakantiesfeer voor Worldupsidedown gemaakt. Herken jij ons erop? De activiteiten voor de kinderen zullen later nog uitgebreid worden. Dat net even anders hopen we je op deze site ook aan te bieden. 
Over ons

Achtergrond

Wie zijn wij?

Wij zijn een gezin met 2 jongens, Scott en Ian. Samen met onze labrador James trekken we er graag samen op uit. Dagje weg de natuur in, museumbezoek, weekendjes weg of heerlijk reizen over de wereld. Als gezin hebben we al vele mooie plekken mogen bezoeken, mede ook dankzij onze beiden werk. Marco levert producten aan de cruisewereld. Ik, Marleen het brein achter deze site, heb bijna 20 jaar gewerkt bij de KLM, eerst als stewardess en later als purser. Binnenkort rond ik mijn Fotografie opleiding af en sinds 2,5 ben ik sociaal maatje van een jongedame uit Eritrea, wat ik beiden met veel plezier doe. Afgelopen jaar is mijn eerste reisartikel verschenen in reismagazine Kleine Globetrotter. Met veel reispassie ben ik Worldupsidedown gestart om de mooiste en unieke plekjes met jou te delen. 
thumbnail_IMG_9035
Over ons
Over ons

De liefde voor het reizen

Bij mij begon te liefde van ontdekken en reizen al heel jong. Als klein meisje trok ik er de hele dag op uit met de kano, om nieuwe plekjes in de polder te ontdekken. Tijdens, zowel mijn Middelbare als Hogeschool voor Toerisme werkte ik het liefst iedere vakantie op een camping of bungalowpark, zo voelde het net alsof ik ook op vakantie was. Toen ik maandenlang in Spanje, Aruba en Australië heb gewoond, vond ik het een sport om me zo snel mogelijk thuis te voelen in een nieuw land. Uiteindelijk ben ik in de luchtvaart terecht gekomen. Eerst bij Martinair en daarna heb ik met de KLM vele mooie plekken op de wereld mogen bezoeken. In totaal heb ik 84 landen bezocht. Toen ik met collega’s in Kameroen in een uitgeholde boomstam de rivier afzakte of toen we met onze kinderen voor het eerst apen in het wild zagen in Costa Rica, zijn ervaringen die ik nooit zal vergeten. Met het gezin hebben we al vele landen mogen bezoeken soms per vliegtuig, cruiseboot of met de auto. Naast de plekken die we zelf hebben bezocht, staan er ook tips van andere gezinnen die een bijzondere reis hebben gemaakt. Zo krijg je als lezer een divers aanbod aan tips.  
Over ons

Instagram

Op Instagram zijn we te volgen op @Worldupsidedown.blog voor zowel tips in binnen- en buitenland. Tijdens Corona zijn we als toerist gaan kijken naar onze eigen provincie Zuid-Holland, vandaar uit zijn we gestart met @genieteninzuidholland , waarop de leukste en mooiste plekjes van deze provincie worden gedeeld. 

We hopen jullie op Instagram te ontmoeten! 

Waar zou jij graag meer over lezen? 

Natuurlijk schrijven we graag verhalen over jouw ideale bestemmingen. Laat ons dan ook vooral weten waar jij graag iets over zou lezen! Dit helpt ons weer om onze blogs te verbeteren!